Parkeren

Parkeren

Halen en Brengen van leerlingen met de auto

Om het halen en brengen van leerlingen zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen zijn er in het verleden al veel aanpassingen gedaan voor de school. Zo zijn er parkeervakken aangelegd, is er een wacht- en stopverbod ingesteld in de van Almondestraat en is er een busstrook aangelegd. (hier mogen alleen de busjes/taxi's parkeren)

Helaas parkeren nog regelmatig ouders/verzorgers de auto midden op de weg, op de busstrook, in het wijkje dat achter de school ligt, of zelfs op de stoep. Dit is niet toegestaan, ook niet voor heel even, en zorgt voor onveilige en onwenselijke situaties.

Na overleg met de gemeente zijn we nu overeengekomen dat er in de van Galenstraat (vergunningsgebied aan de zijkant van de school) geparkeerd mag worden (gedoogbeleid) van 14:00 uur tot 14:30 uur. U kunt dus daar uw auto parkeren binnen deze tijd. (niet in de bocht uiteraard). Ook kunt u gebruik maken van de parkeervakken in de van Almondestraat en Evertsenstraat.

LET OP! Op plaatsen die bedoeld zijn voor betaald parkeren mag u zonder betaling ook nu niet parkeren.

Vanaf nu zal de dienst handhaving regelmatig komen controleren of er toch auto’s op plaatsen staan waar het niet de bedoeling is. De auto’s die er dan wel stilstaan of zijn geparkeerd zullen worden bekeurd.

We hopen op deze manier als school, samen met de gemeente en u als ouder/verzorger, ervoor te kunnen zorgen dat alle kinderen veiliger en overzichtelijker van en naar school kunnen komen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
{module:"Newsletter",group_id:""}