Parkeren

Parkeren

Halen en Brengen van leerlingen met de auto

Om het halen en brengen van leerlingen met de auto zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen zijn er in het verleden al veel aanpassingen gedaan rondom de school. Zo zijn er parkeervakken aangelegd, is er een wacht- en stopverbod ingesteld in de van Almondestraat en is er een busstrook aangelegd (hier mogen alleen taxibusjes parkeren).

Helaas parkeren er nog regelmatig ouders/verzorgers midden op de weg, op de busstrook of in het wijkje dat achter de school ligt. Dit is niet toegestaan, ook niet heel even. Het zorgt voor onveilige en onwenselijke situaties.

Ook achter de busjes aansluiten is geen optie, hierdoor kunnen de busjes die nog komen, niet aansluiten.

Na overleg met handhaving en de wijkagent zijn we overeengekomen dat er in de gehele van Galenstraat (vergunningsgebied aan de zijkant van de school) geparkeerd mag worden tussen 14:00 uur en 14:25 uur. Let wel op, in de bocht/kruising mag dit natuurlijk niet. Ook kunt u gebruik maken van de parkeervakken in de van Almondestraat en Evertsenstraat.

De dienst handhaving en de politie zullen regelmatig komen controleren of er auto’s staan op plaatsen waar het niet de bedoeling is. Auto’s die wel op deze plaatsen staan (ook als u erin zit) zullen worden bekeurd!

Het is de bedoeling dat u uw kind komt ophalen vanaf de speelplaats. Uw kind wacht daar op u achter de groene lijn.

We hopen op deze manier als school, samen met de gemeente en u als ouder/verzorger, ervoor te kunnen zorgen dat alle kinderen veiliger en overzichtelijker van en naar school kunnen komen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
{module:"Newsletter",group_id:""}